Til velkomstsiden Læs om min baggrund Se hvad jeg kan hjælpe dig med Læs om kognitiv adfærdsterapi Dine rettigheder som menneske Hvad siger andre om mine behandliger? Priser, kontakt og rutevejledning
Min Baggrund

bportraetJeg er født 1969 i skorpionens tegn, er gift og har 3 børn. Som skolelærer har jeg i 15 år arbejdet med børn med specifikke indlæringsvanskeligheder og gennemgribende udviklingsforstyrrelser. Blandt andet børn med ADHD, Tourettes syndrom, OCD, angst, asperger syndrom og autisme.

Jeg har altid været interesseret i alternativ behandling og i helheden hos menneskerne. Altså ikke kun at have fokus på ”problemerne” men på det hele menneske og helheden. For mig skal etik og moral vægtes meget højt, og derfor er tavshedspligt en selvfølge.

Følgende er mine uddannelser:

Jeg er RAB godkendt, og hvad betyder det?
RAB er en forkortelse for Registreret Alternativ Behandler. Det er en titel der kun må bruges af behandlere der lever op til lovgivningens krav om bl.a. uddannelse, etik og god klinisk praksis.
RAB er et resultat af et samarbejde mellem Sundhedsstyrelsen og Sundhedsministeriet.
Klik her for at læse om R.A.B.

For at kunne blive RAB godkendt kræver det medlemskab af en seriøs sammenslutning hvorfor jeg har valgt at involverer mig gennem S.A.B. (Sammenslutningen af alternative behandlere)
Klik her for at læse om S.A.B.

JEG KAN HJÆLPE DIG MED AT SE DINE MULIGHEDER!