Til velkomstsiden Læs om min baggrund Se hvad jeg kan hjælpe dig med Læs om kognitiv adfærdsterapi Dine rettigheder som menneske Hvad siger andre om mine behandliger? Priser, kontakt og rutevejledning
Hvad siger mine klienter om mig?

 

Revisor Thomas Bækkelund thomas@baekkelundrevision.dk:
Jeg har nu over 1½ år forløb, været i behandling hos Britta. Jeg kan mærke en tydelig forandring i mit sind. Jeg har fået nogle gode værktøjer til eget brug, så jeg lettere kan tage de nødvendige beslutninger, der beskytter mig. Jeg kan nu nemmere afvise personer der ubevidst har udnyttet min "jeg skal nok hjælpe dig" gen. Det at kunne sige fra, har givet mig mere fritid og overskud til at hjælpe dem der virkelig har behov, samt bruge mere tid på mig selv.

Coach Dorte K. Jeppesen dotkj@hotmail.com Telefon 31316055:
Jeg har inden for det sidste år, benyttet mig af Britta´s ekspertise.
I mit arbejdsliv bruger jeg, mit hjælpergen som en del af min profession som coach. I mit private liv, blev hjælpergenet en belastning, ved at jeg følte, at jeg skulle tilgodese alle andres behov, med det resultat at jeg ikke kunne / kan mærke hvad der er mine behov og hvad der er andres.
Britta har åbnet mine øjne, for selvrespekten, egenomsorgen og at det er ok at sige nej og nej tak. Jeg har fået sat fokus på ”Hvad vil jeg byde mig selv”. Britta er som behandler en omsorgsfuld person, der hele tiden sikre sig, at budskabet er forstået. Til dette bruger hun forskellige metaforer, der forstærker budskabet.
Jeg kan kun varmt anbefale andre, at gøre brug af Britta´s ekspertise. Personligt er jeg ikke færdig med at bruge den.

Lægesekretær Connie Feldt connie.feldt@ofir.dk Telefon 60128738:
Britta er utrolig hjertelig og imødekommende. Hun er skarp og præcis og hun ønsker at give så meget af sin viden. Hun mærker hurtig hvad der er galt. Jeg stod pludselig ved en korsvej og hun fandt ind til kernen i mig, så jeg kunne komme videre. Det hele er en process, men hun har flyttet mig til at mærke mere efter og stole på min intuition. Jeg kan kun medgive Britta de varmeste anbefalinger og vil helt sikkert benytte mig af hendes ekspertise i fremtiden.

 

 

SEND DIN MENING, GOD SOM DÅRLIG OG FÅ EN GAVE.

Klik her for at sende din mening